PT 35 Trim & Tilt electric hidraulic motoare outboard pana in 35 CP

6.053,20 Ron
CMC52100D
+
Comanda rapid

Trim & Tilt electric hidraulic motoare outboard cu putere de pana in 35 CP

Tilt & Trim electric hidraulic pentru motoare cu o greutate  nominală de maximum 3500 kgs.
Pentru motoarele de până in 35 CP.
Fabricat cu aluminiu extrudat şi elementele de fixare din inox.
Set-Back de la oglinda: 140 mm
Călătorie totala: 84 °
Alimentare: 12 V.

Salvaţi-va spatele de stres cu noul PT-35. Acesta este mai usor si mai compact fabricat pentru motoare pana in  35 CP (de la 2 CP).

Această unitate are 11-1/2 inch latime si cantareste doar 11 kg. PT-35 utilizează aceeaşi acţionare hidraulica ca PT-130 şi vă oferă toate aceleaşi beneficii.

Acest aparat se adaptează cu uşurinţă la motoare bolt-on şi clamp-on (* în intervalul de 11 inci), fara a fi nevoie de un adaptor.

Va ofera comoditate şi performanţe îmbunătăţite datorita deplasarii cu 140 mm in spate, sporind stabilitatea şi permite barcii o accelerare mai mare, la un pich mai mare al elicei. Prin simpla atingere a unui comutator puteţi ridica motorul dvs. pentru a proteja elicea dvs. de daune şi spatele de la ridicaturi.

Are o cursa totala de 84 de grade. Acesta vă permite să ridicati motorul pentru a obţine un plan mai lin şi mai rapid. Când sunteţi în curs de desfăşurare, aveţi posibilitatea să modificaţi unghiul de la motor pentru a obţine cele mai bune performanţe pentru încărcare şi condiţiile de apă. Acesta vă oferă o plimbare mai stabila, creste viteza de top, clearance-ul mai mare al elicei şi eficienţa consumului de combustibil.

* Dimensiunile interioare ale zonei de montare a motorului PT-35 este de 11 inch. Înainte de a comanda, vă rugăm să va asiguraţi lăţimea maximă a picioarelor clemă de montare şi / sau şuruburi de montare a motorului trebuie să se încadreze în această zonă si să nu depăşească această limită de 11 inci.

 

Gasiti mai josi catalogul si manuale producator

Film aici cu montaj

Termenul de livrare variaza intre 24 de ore si un maxim de 15 zile din momentul plasarii unei comenzi ferme.

Produsele care nu se afla pe stoc in Bucuresti pot fi comandate si in regim de urgenta . Termenul de livrare variaza intre 3 - 5 zile, in functie de momentul plasarii comenzii. Costul transportului variaza in functie de greutate si porneste de la 40 de lei.

Produsele pot fi livrate oriunde in Romania prin intermediul GLS sau Fan Curier.

Costul transportului nu este inclus in pretul produsului si este de maximum 19 lei pentru un colet de 1kg (+1 leu kg aditional) in aria standard de acoperire.

Plata se face ramburs, cu cardul (dupa confirmare), prin ordin de plata sau cu cash si card la sediu.

  • Termenul de livrare variaza intre 24 de ore si un maxim de 15 zile din momentul plasarii unei comenzi ferme.
  • Pentru comenzile a caror valoare nu depaseste suma de 35 lei ne rezervam dreptul de a percepe o taxa de ambalare de 15 lei
  • Prezenta produsului pe site nu implica existenta produsului pe stocul depozitului din Bucuresti.
  • Termenul exact de livrare este transmis in momentul confirmarii comenzii.
  • Piesele de schimb sunt compatibile cu anumite tipuri de motoare. Mentionati datele de identificare a motorului pentru a putea verifica gratuit compatibilitatea.
  • Specificațiile tehnice sunt informative, în conformitate cu datele transmise de către furnizorii, producătorii sau reprezentanții oficiali.
  • Specificațiile tehnice pot fi modificate fără înștiințare prealabilă și nu constituie obligativitate contractuală.
  • Fotografiile afișate au caracter orientativ și pot conține accesorii ce nu sunt incluse în pachetul standard al produsului.
  • Fiecare produs beneficiază de garanția specifică dată de către furnizorul, producătorul sau reprezentantul oficial.
  • Echipa noastră face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertențe sau erori. Pentru sesizări utilizați formularul de contact.

Avantaje

   Retur in 14 zile

   Verificarea compatibilitatii

   Garantie: 1 an

 

  Livrare prin curierat rapid

  Ridicare de la sediu