Motor Parsun de 4 CP in 4 Timpi

Motoarele de barca Parsun de 4 CP in 4 Timpi sunt concepute pentru echiparea atat a barcilor pneumatice cat si a barcilor din lemn sau fibra.

Motoarele Parsun de 4 CP sunt silentioase si fiabile astfel incat sa poata transporta confortabil un numar de 4 oameni cu bagaje pe distante scurte. Gratie greutatii si a dimensiunilor reduse motoarele Parsun de 4 CP pot fi transportate cu usurinta in portbagajul sau pe bancheta din spate a oricarui fel de autoturism.

Motoarele Parsun de 4 CP sunt disponibile atat cu cizma scurta cat si cu cizma lunga pentru a putea fi montate pe orice fel de ambarcatiune de pe piata.

Aceste motoare sunt prevazute cu rezervor integrat de combustibil cat si cuple pentru atasarea unui rezervor extern. Consumul scazut de combustibil ii garanteaza autonomia iar silentiozitatea si emisiile scazute asigura confortul pasagerilor.

Fiind folosite materiale de calitate superioara, calitatea motoarelor Parsun este excelenta iar costul redus a consumabilelor face ca intretinerea pe termen lung a motorului sa fie accesibila oricarui buget.

 

Motoarele de barca Parsun de 4 CP nu necesita permis de conducere categoria D.