Din respect atat pentru clientii nostri cat si pentru a contribui pe cat se poate la prevenirea raspandiri actualei epidemii am decis ca incepand cu data de 12 Martie 2020 sa oprim accesul publicului la sediul nostru de pe strada Portile de Fier nr 22.

Magazinul ramane deschis pentru comenzi online si telefonice iar absolut toate comenzile vor fi livrate prin intermediul FAN CURIER.

Totul functioneaza ca si pana acum, va raspundem cu placere la toate solicitarile, indiferent daca sunt telefonice sau pe mail.

Pe perioada cat showroomul este inchis oferim TRANSPORT GRATUIT pentru comenzile de peste 300 lei din Bucuresti si 600 lei in tara (in aria standard de acoperire a Fan Curier).

Motor Parsun de 2.6 CP in 4 Timpi

Motoarele de barca Parsun cu puterea de 2.6 CP sunt ideale pentru utilizarea de agrement pe lacuri si rauri linistite.

Datorita greutatii scazute si a manevrabilitatii sporite aceste motoare sunt concepute pentru echiparea barcilor pneumatice utilizate pentru iesirile ocazionale la pescuit pe lacuri si rauri linistite.  Gratie dimensiunilor mici aceste motoare pot fi transportate cu usurinta in portbagaj sau orizontal pe bancheta din spate a oricarui tip de masina.

Motoarele Parsun de 2.6 CP sunt disponibile atat cu cizma scurta (pentru majoritatea barcilor pneumatice) cat si cu cizma lunga pentru a putea fi montat ca si motor de rezerva pe ambarcatiunile din lemn sau fibra prevazute cu oglinda inalta.

Silentioase, fiabile si cu un consum mic de combustibil, motoarele de barca Parsun de 2.6 CP sunt destinate iesirilor scurte de pescuit. Aceste motoare asigura transportul rapid si eficient a unei barci usoare cu doi pescari si un minim de echipament. Sunt ideale pentru a rapid cu barca de unde lasati masina si pana unde puneti tabara sau pana in cele mai bune locuri de pescuit de pe lac.

Fiind folosite materiale de calitate superioara, calitatea motoarelor Parsun este excelenta iar costul redus a consumabilelor face ca intretinerea pe termen lung a motorului sa fie accesibila oricarui buget.

Motoarele de barca Parsun de 2.6 CP nu necesita permis de conducere categoria D.