Motor Parsun de 2.6 CP in 4 Timpi

Motoarele de barca Parsun cu puterea de 2.6 CP sunt ideale pentru utilizarea de agrement pe lacuri si rauri linistite.

Datorita greutatii scazute si a manevrabilitatii sporite aceste motoare sunt concepute pentru echiparea barcilor pneumatice utilizate pentru iesirile ocazionale la pescuit pe lacuri si rauri linistite.  Gratie dimensiunilor mici aceste motoare pot fi transportate cu usurinta in portbagaj sau orizontal pe bancheta din spate a oricarui tip de masina.

Motoarele Parsun de 2.6 CP sunt disponibile atat cu cizma scurta (pentru majoritatea barcilor pneumatice) cat si cu cizma lunga pentru a putea fi montat ca si motor de rezerva pe ambarcatiunile din lemn sau fibra prevazute cu oglinda inalta.

Silentioase, fiabile si cu un consum mic de combustibil, motoarele de barca Parsun de 2.6 CP sunt destinate iesirilor scurte de pescuit. Aceste motoare asigura transportul rapid si eficient a unei barci usoare cu doi pescari si un minim de echipament. Sunt ideale pentru a rapid cu barca de unde lasati masina si pana unde puneti tabara sau pana in cele mai bune locuri de pescuit de pe lac.

Fiind folosite materiale de calitate superioara, calitatea motoarelor Parsun este excelenta iar costul redus a consumabilelor face ca intretinerea pe termen lung a motorului sa fie accesibila oricarui buget.

Motoarele de barca Parsun de 2.6 CP nu necesita permis de conducere categoria D.