POLITICA DE RETUR

Produsele achizitionate la distanta se pot returna conform O.U.G. 34/2014 prin exercitarea dreptului de retragere. Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantul ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile de la primirea produsului.

Returnarea produselor este gratuita. Transportul produselor pana la sediul nostru de pe strada Portile de Fier nr 22 din Bucuresti se va face pe cheltuiala clientului, in termen de 14 zile de la exercitarea dreptului de retragere. Se recomanda utlizarea aceluiasi serviciu de transport utilizat pentru receptionarea produselor.

In cazul in care produsele returnate au fost identificate sau trimise in mod eronat de catre motoarebarci.ro atunci vom suporta integral si costurile legate de transport.

Nu vor fi acceptate coletele cu ramburs sau livrare prin posta romana. Produsele returnate trebuiesc verificate de catre echipa noastra tehnica.

Legislatia privind returnarea produselor se aplica doar in cazul persoanelor fizice. Persoanele juridice nu au dreptul sa denunte unilateral contractul de cumparare.

Returnarea elicelor probate este posibila doar in primele 14 zile din momentul livrarii. Elicea returnata va fi analizata cu atentie si va fi retinuta o taxa de restocare de MINIM 50 LEI in functie de urmele de montaj prezente.

PROCEDURA DE RETRAGERE DIN CONTRACT

Exercitarea dreptului de retragere

Consumatorul informeaza Image Media Communications cu privire la decizia de retragere din contract printr-o declaratie neechivoca facuta pe un mediu durabil (hartie, mail sau folosind formularul pus la dispozitie aici). Consumatorul are la dispozitie 14 zile de la primirea produselor pentru a anunta retragerea din contract.

Obligatiile care revin Image Media Communications.

Rambursarea integrala a sumelor primite ca plata.

Rambursarea sumelor se va face folosind aceeasi modalitate de plata ca si cea folosita pentru tranzactia initiala, cu exceptia cazului in care v-ati exprimat acordul expres pentru o alta modalitate de rambursare. In cazul platii numerar la livrare, rambursarea se va face prin transfer in cont bancar transmis neechivoc de consumator.  Image Media Communications ramburseaza toate sumele pe care le-a primit drept plata din partea consumatorului, inclusiv, dupa caz, costurile livrarii, nu mai tarziu de 14 zile de la data in care produsele returnate sunt verificate de catre echipa tehnica..

Obligatiile care revin consumatorului

Produsele sunt inmanate Image Media Communications  personal sau predate unei persoane autorizate (curier desemnat) fara intarziere nejustificata si in decurs de maxim 14 zile de la anuntarea deciziei de retragere din contract. Consumatorul suporta doar costurile direct legate de returnare. Consumatorul este responsabil doar in ce priveste diminuarea valorii produselor rezultata din manipularea acestora, diferit de ceea ce este necesar pentru determinarea naturii, caracteristicilor si functionarii produselor.