Din respect atat pentru clientii nostri cat si pentru a contribui pe cat se poate la prevenirea raspandiri actualei epidemii am decis ca incepand cu data de 12 Martie 2020 sa oprim accesul publicului la sediul nostru de pe strada Portile de Fier nr 22.

Magazinul ramane deschis pentru comenzi online si telefonice iar absolut toate comenzile vor fi livrate prin intermediul FAN CURIER.

Totul functioneaza ca si pana acum, va raspundem cu placere la toate solicitarile, indiferent daca sunt telefonice sau pe mail.

Motor Parsun de 8 CP in 4 Timpi

Motoarele de barca Parsun de 8 CP in 4 Timpi sunt concepute pentru echiparea atat a barcilor pneumatice cat si a barcilor din lemn sau fibra.

Motoarele Parsun de 8 CP sunt silentioase si fiabile astfel incat sa poata impinge confortabil ambarcatiuni mici si medii pe distante apreciabile. 

Motoarele Parsun de 8 CP sunt disponibile atat cu cizma scurta cat si cu cizma lunga pentru a putea fi montate pe orice fel de ambarcatiune de pe piata. 

Consumul scazut de combustibil ii garanteaza autonomia iar silentiozitatea si emisiile scazute asigura confortul pasagerilor.

Fiind folosite materiale de calitate superioara, calitatea motoarelor Parsun este excelenta iar costul redus a consumabilelor face ca intretinerea pe termen lung a motorului sa fie accesibila oricarui buget.

 

Motoarele de barca Parsun de 8 CP necesita permis de conducere categoria D.