Livrarea produselor si taxele de transport


Va rugam sa ne contactati telefonic la numerele afisate pe site pentru informatii concrete privind taxele de transport aplicabile transportului Dvs. precum si procedura de livrare.

1. Orice comanda plasata pe motoarebarci.ro beneficiaza de transport pe intreg teritoriul Romaniei, indiferent de modalitatea de plata aleasa.

2. Livrarea comenzilor se efectueaza numai prin FAN Courier Express sau GLS. Puteti alege destinatia la birou, acasa, la o alta adresa mentionata sau ridicarea direct de la cel mai apropiat Sediu FAN Curier Express, pentru evitarea taxelor suplimentare de transport (calculate in kilometri de la Sediul Fan Courier pana la destinatie) in cazul localitatilor indepartate pentru care se considera kilometri exteriori suplimentari. Vezi aici  Lista cu aria de acoperire a Fan Curier.

GLS nu percepe taxa suplimentara pentru livrare in nicio localitate din Romania.

Livrarea se face in termen de 24-48 de ore, dupa ce toate piesele comandate au intrat in stocul nostru si s-au rezervat in comanda dumneavoastra.

3. Pentru comenzi ce depasesc 1000 de lei (fara TVA) * sau pentru care este necesar import special de marfa, ne rezervam dreptul de a solicita avans intre 50% si 100%.  (Nota: nu este valabil pentru colete ce contin motoare outboard sau piese OEM, deasemenea, reducerile nu se cumuleaza)

Pentru siguranta unor produse este posibil ca livrarea sa fie efectuata in ambalaje diferite, suplimentar fata de cel original.

4. La primirea coletului, va rugam verificati integritatea ambalajului, precum si prezenta facturii fiscale cu toate documentele aferente: Certificat de Garantie si Instructiuni de Utilizare.

5. Mentiunile legate de eventualele probleme privind integritatea / continutul coletelor le puteti face in momentul livrarii. Se intocmeste un proces verbal de constatare sau se refuza primirea si plata coletului.

6. Mentiunile legate de eventualele probleme privind lipsa documentelor fiscale, a certificatului de garantie sau a Instructiunilor de utilizare, dupa caz, se aduc la cunostinta in cel mult 24 de ore de la primirea coletului.

7. Lipsa sau neconcodanta intre factura emisa si produsele primite vor fi aduse la cunostinta Vanzatorului prin orice mijloace in cel mult 3 ore de la primirea coletului. Puteti oricad sa returnati coletul cu produsele primite cu toate documentele insotitoare in 24 de ore de la constatarea faptului.

8. La livrare, produsele vor fi insotite de urmatoarele documente:

 -     Factura fiscala in original;
 -     Chitanta, daca este cazul;
 -     Certificatul de garantie;
 -     Instructiuni de utilizare

Costuri de livrare

Costul de livrare se calculeaza astfel:

  • in Bucuresti transportul este gratuit pentru comenzi mai mari de 600 RON si de  aproximativ 20 RON pentru celelalte comenzi.
  • in tara transportul este gratuit pentru comenzi mai mari de 1.000 RON (fara TVA)* si de 25 RON pentru comenzi cu valoare de pana la  1.000 RON (*Nota: nu este valabil pentru colete ce contin motoare outboard sau coletele agabaritice)

Indiferent de valoarea comenzii se vor adauga:

  • 1.24 RON pentru fiecare kilogram suplimentar pentru coletele care depasesc greutatea de 1.00 kg
  • 1.24 RON pentru fiecare kilometru de la un punct de lucru FAN Courier Express catre localitatea clientului in care curierul nu are punct de lucru.
     

Pentru detalii referitoare la taxele de curierat aplicabile pentru locatia Dvs. va rugam consultati direct siteul  Fan Curier.

Asigurarea coletului

Costul asigurarii coletului este de 1% din valoarea totala. Asigurarea coletului este optionala si se face la solicitarea clientului. 

 

Plata produselor

Va oferim mai multe modalitati de plata:


• Numerar la sediul nostru;
• Plata prin ordin de plata in contul nostru; 

• Plata cu numerar prin depunere in contul nostru bancar (la livrarile de provincie, economisiti astfel taxa de ramburs);
• Plata cu numerar – ramburs – la primirea coletului prin curier rapid in provincie; - exceptie fac livrarile de motoare outboard si produsele  cu comanda speciala

Pentru plata prin ordin de plata sau depunere de numerar in cont aveti nevoie de urmatoarele date:
Denumire firma: Image Media Communications S.R.L.
Cod unic inregistrare: 
RO17149768
Nr. Registrul Comertului: J40/1172/2005

Cont: RO40INGB0000999902141563