Informatii comanda 

In contul dumneavoastra puteti urmari procesul in care se afla o comanda pe intreaga perioada de la plasare pana la livrare. In momentul alocarii comenzii catre un consultant de vanzari vi se va trimite un e-mail pe adresa folosita la inregistrare.

Urmarire stadiu comanda

Pe parcursul derularii comenzii puteti descarca din cont diverse documente emise (proforme, facturi), accesand Istoricul Comenzilor. Veti fi notificat prin e-mail in legatura cu stadiul comenzii dumneavoastra.
Pentru eventuale intrebari sau modificari la comanda, operatorii nostrii va stau la dispozitie :
- la telefon: 0755.863.100 si 0736.858.535;

Informare si suport

Departamentul nostru va ofera suport pentru orice situatie aparuta in relatia dumneavoastra cu Image Media Communications.

Posibilele situatii aparute post-vanzare care vor fi tratate de departamentul Relatii Clienti sunt:
- produse livrate incomplet sau incorect,
- livrari intarziate,
- produse ce nu sunt functionale la receptie sau in primele 24 de ore de la receptie sau colete ce prezinta deteriorari,
- produse al caror termen de rezolvare in service este depasit.

Pentru detalii referitoare la cazurile ce fac obiectul activitatii acestui departament ne puteti contacta la:

Tel: 0755.863.100 si 0736.858.535
email :
tehnic<at>motoarebarci.ro

 

Cum creez un cont de client? 

Crearea contului se va realiza prin completarea unui formular. In cazul in care nu aveti cont in site si va aflati la prima comanda pe motoarebarci.ro, atunci acesta se va crea folosind detaliile personale si de livrare. Apoi, veti primi o parola prin email, pe care o veti folosi pentru a va accesa in orice moment contul la motoarebarci. Adresa dumneavoastra de email va fi folosita pentru identificarea contului si este important sa specificati o adresa pe care o folositi in mod curent - va asigurati in acest fel ca primiti toate informatiile importante referitoare la comenzi in timp util. De asemenea, puteti face cumparaturi de pe site-ul nostru si ca simplu vizitator, nefiind necesare inscriere cu cont si parola.

Contact si program de lucru


Preluare comenzi telefonice
Luni - Vineri: 9:00 - 17:00 

Telefon: 0736.858.535; 0755.863.100 

INFORMATII PRIVIND DEEE 


Deseurile de echipamente electrice si electronice (DEEE) pot contine substante periculoase ce au un impact negativ asupra mediului si sanatatii umane in cazul in care nu sunt colectate selectiv.
Avand in vedere prevederile OUG 195/2005 - referitoare la protectia mediului, OUG 78/2000 - privind regimul deseurilor, in temeiul dispozitiilor art. 10 din H.G 448/2005, privind deseurile de echipamente electrice si electronice, clientii vor avea in vedere urmatoarele:
- clientii au obligatia de a nu elimina deseurile de echipamente electrice si electronice (DEEE) ca deseuri municipale nesortate si de a colecta selectiv aceste DEEE;
- colectarea acestor deseuri (DEEE) se va efectua prin puncte de colectare selective puse la dispozitia producatorilor de catre Autoritatile administratiei publice locale care au obligatia potrivit art.5 alin.1 ) din HG 448 /2005 de a colecta separat DEEE de la gospodariile particulare si de a pune la dispozitia producatorilor spatiile necesare pentru infiintarea punctelor de colectare a DEEE;
- clientii pot preda DEEE in mod gratuit la punctele de colectare specificate in momentul achizitiei unui produs nou din aceeasi categorie
Simbolul care indica faptul ca echipamentele electrice si electronice fac obiectul unei colectari separate reprezinta o pubela cu roti barata cu doua linii in forma de X.