PT-130 Trim & Tilt electro-hidraulic motoare outboard pana in 130 CP

10.203,94 Ron
CMC13001Q
+
Comanda rapid

Trim & Tilt  PT-130  electro-hidraulic pentru  motoare outboard de pana in 130 CP

Tilt & Trim electro-hidraulic ce suporta o greutate totala de 3500 kgs.
Fabricat cu aluminiu extrudat şi elementele de fixare din inox.
Set-Back de la oglinda: 152 mm
Oscilatie totala

 • Trim 20 °
 • Trim & Tilt 90 °

Alimentare: 12 V.

Va ofera comoditate şi performanţe îmbunătăţite datorita deplasarii cu 152 mm in spate, sporind stabilitatea şi permite barcii o accelerare mai mare, la un pich mai mare al elicei. Prin simpla atingere a unui comutator puteţi ridica motorul dvs. pentru a proteja elicea dvs. de daune şi spatele de la ridicaturi.

Are o cursa totala de 20 de grade, trim si 90 de grade trim si tilt. Acesta vă permite să ridicati motorul pentru a obţine un plan mai lin şi mai rapid. Când sunteţi în curs de desfăşurare, aveţi posibilitatea să modificaţi unghiul de la motor pentru a obţine cele mai bune performanţe pentru încărcare şi condiţiile de apă. Acesta vă oferă o plimbare mai stabila, creste viteza de top, clearance-ul mai mare al elicei şi eficienţa consumului de combustibil.

PT-130 este acţionat cu un sistem electric hidraulic marin total impermeabil, care este evaluat la peste 3500 Kgs forta de împingere! Cu peste 40% mai puternice decât alte mărci. De asemenea, este mai rezistent  la apa sarata si apa dulce decât altele, deoarece este facut din 100% materiale neferoase. Sistemul nostru este complet sigilat hidraulic şi submersibil şi poate fi folosit fără griji de deteriorare în prezenţa apei.

Ideal pentru orice tip de barca

PT-130 se va potrivi pe aproape oricarui tip de barca cu motor outboard
Cu ajutorul ceasului indicator  puteti foarte  uşor să ştiti exact unghiul de inclinare al motorului  dumneavoastră. Este deosebit de convenabil pe vase de ponton. Poate fi folosit pentru motoare de la 10 CP pana la 130 CP, cu prindere standard B.I.A(motoare prinse in suruburi) fără găuri de foraj. Un kit adaptor este disponibil pentru motoare care sunt montate cu cleme .

 

Mai jos gasiti manuale si catalogul producator

Film aici cu montaj

Termenul de livrare variaza intre 24 de ore si un maxim de 15 zile din momentul plasarii unei comenzi ferme.

Produsele care nu se afla pe stoc in Bucuresti pot fi comandate si in regim de urgenta . Termenul de livrare variaza intre 3 - 5 zile, in functie de momentul plasarii comenzii. Costul transportului variaza in functie de greutate si porneste de la 40 de lei.

Produsele pot fi livrate oriunde in Romania prin intermediul GLS sau Fan Curier.

Costul transportului nu este inclus in pretul produsului si este de maximum 19 lei pentru un colet de 1kg (+1 leu kg aditional) in aria standard de acoperire.

Plata se face ramburs, cu cardul (dupa confirmare), prin ordin de plata sau cu cash si card la sediu.

 • Termenul de livrare variaza intre 24 de ore si un maxim de 15 zile din momentul plasarii unei comenzi ferme.
 • Pentru comenzile a caror valoare nu depaseste suma de 35 lei ne rezervam dreptul de a percepe o taxa de ambalare de 15 lei
 • Prezenta produsului pe site nu implica existenta produsului pe stocul depozitului din Bucuresti.
 • Termenul exact de livrare este transmis in momentul confirmarii comenzii.
 • Piesele de schimb sunt compatibile cu anumite tipuri de motoare. Mentionati datele de identificare a motorului pentru a putea verifica gratuit compatibilitatea.
 • Specificațiile tehnice sunt informative, în conformitate cu datele transmise de către furnizorii, producătorii sau reprezentanții oficiali.
 • Specificațiile tehnice pot fi modificate fără înștiințare prealabilă și nu constituie obligativitate contractuală.
 • Fotografiile afișate au caracter orientativ și pot conține accesorii ce nu sunt incluse în pachetul standard al produsului.
 • Fiecare produs beneficiază de garanția specifică dată de către furnizorul, producătorul sau reprezentantul oficial.
 • Echipa noastră face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertențe sau erori. Pentru sesizări utilizați formularul de contact.

Avantaje

   Retur in 14 zile

   Verificarea compatibilitatii

   Garantie: 1 an

 

  Livrare prin curierat rapid

  Ridicare de la sediu