Stabilizator - Hidrofoil motor 75 - 300 HP

1.076,74 Ron
SRXRIII
+

Stabilizator hidrodinamic pentru motoare de barca cu puterea intre 75 CP si 300 CP

Vezi aici cum se monteaza!

Acest tip de stabilizator este destinat in mod special motoarelor cu puterea de peste 75 de CP iar eficienta maxima o ating la motoarele inboard. 

Stingray SRXRIII are o forma aerodinamica special conceputa pentru a ajuta barcile mari cu motoare foarte grele sa ramana in glisaj la turatii mult mai mici decat ar fi fost necesare fara montarea stabilizatorului.

Acest tip de stabilizator se monteaza fara a fi necesar sa gauriti placa de cavitatie a motorului. Se monteaza si demonteaza usor ceea ce este un real avantaj pentru momentele in care doiri sa intrati cu barca in zonele cu vegetatie abundenta.

Pe langa economia de combustibil datorata mentinerii barcii in glisaj stabilizatorul Stingray SRXRIII este un real ajutor pentru barcile ce tracteaza schiori sau colaci de agrement.

Practic prin suprafata mai mare de planare concentrata fix in zona elicei se asigura un hole shop rapid si portanta sporita in ciuda greutatii remorcate.

Stabilizatorul Stingray SRXRIII ofera desigur si celelalte avantaje a celoralte stabilizatoare precum eliminarea problemei cu apuparea cat si creste stabilitatea in curbe.

 

* nu se potrivesc la motoarele Mercuy Verado.

PRODUS FABRICAT IN USA

Termenul de livrare variaza intre 24 de ore si un maxim de 15 zile din momentul plasarii unei comenzi ferme.

Produsele pot fi livrate prin intermediul Fan Curier.

Costul transportului nu este inclus in pretul produsului si este de maximum 17 lei pentru un colet de 1kg (+1 leu kg aditional) in aria standard de acoperire.

Produsele pot fi ridicate si de la sediul nostru din Bucuresti, strada Portile de Fier nr 22.

Plata se face ramburs, prin ordin de plata sau cu cash si card la sediu.

  • Termenul de livrare variaza intre 24 de ore si un maxim de 15 zile din momentul plasarii unei comenzi ferme.
  • Pentru comenzile a caror valoare nu depaseste suma de 35 lei ne rezervam dreptul de a percepe o taxa de ambalare de 15 lei
  • Prezenta produsului pe site nu implica existenta produsului pe stocul depozitului din Bucuresti.
  • Termenul exact de livrare este transmis in momentul confirmarii comenzii.
  • Piesele de schimb sunt compatibile cu anumite tipuri de motoare. Mentionati datele de identificare a motorului pentru a putea verifica gratuit compatibilitatea.
  • Specificațiile tehnice sunt informative, în conformitate cu datele transmise de către furnizorii, producătorii sau reprezentanții oficiali.
  • Specificațiile tehnice pot fi modificate fără înștiințare prealabilă și nu constituie obligativitate contractuală.
  • Fotografiile afișate au caracter orientativ și pot conține accesorii ce nu sunt incluse în pachetul standard al produsului.
  • Fiecare produs beneficiază de garanția specifică dată de către furnizorul, producătorul sau reprezentantul oficial.
  • Echipa noastră face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertențe sau erori. Pentru sesizări utilizați formularul de contact.