Din respect atat pentru clientii nostri cat si pentru a contribui pe cat se poate la prevenirea raspandiri actualei epidemii am decis ca incepand cu data de 12 Martie 2020 sa oprim accesul publicului la sediul nostru de pe strada Portile de Fier nr 22.

Magazinul ramane deschis pentru comenzi online si telefonice iar absolut toate comenzile vor fi livrate prin intermediul FAN CURIER.

Totul functioneaza ca si pana acum, va raspundem cu placere la toate solicitarile, indiferent daca sunt telefonice sau pe mail.

Pe perioada cat showroomul este inchis oferim TRANSPORT GRATUIT pentru comenzile de peste 300 lei din Bucuresti si 600 lei in tara (in aria standard de acoperire a Fan Curier).

Mai jos gasiti linkuri catre cataloagele cu piese pentru motoarele de barca Parsun.

Pentru a comanda o piesa trebuie sa descarcati partea din catalog care va intereseaza apoi, folosind schemele ajutatoare, trebuie sa notati codul pieselor dorite si sa il transmiteti personalului motoarebarci.ro folosind formularul de aici sau apeland la numerele de telefon afisate pe site (0755.863.100). 

Piese pentru motoarele de barca Parsun de 2.6CP

Piese pentru motoarele de barca Parsun de 4-5CP

Piese pentru motoarele de barca Parsun de 6-9.8CP

Piese pentru motoarele de barca Parsun de 9.9-15CP

Piese pentru motoarele de barca Parsun de 20-25CP

 

Pentru mai multe informatii despre cum sa lansati o comanda click aici.

Produsele din stoc sunt livrate in 24 de ore de la plasarea comenzii si nu includ taxele de transport. Produsele ce necesita o comanda externa vor fi livrate in maximum 3 saptamani de la confirmarea comenzii.

Mai multe informatii despre motoarele de barca Parsun gasiti aici.

Daca doriti sa achizitionati un motor Parsun nou apasati aici

Descarcati manualul de utilizare pentru motorul de barca Parsun