Motoarele de barca Parsun sunt produse de firma americano-chineza Parsun Power Machine Co. LTD in China, foarte aproape de Shanghai.

Desi firma s-a infiintat in 2001 intreaga echipa tehnica are experienta in fabricarea motoarelor outboard inca din 1968 datorita colaborarii firmei mama (Genovo Power) cu OMC (producatorii initiali a motoarelor Johnson/Evinrude).

Inca de la infiintare telul Parsun a fost sa produca motoare de calitate superioara la un pret cu pana la 40% mai mic ca cel al concurentei. Aceasta strategie a facut ca in 10 ani compania sa exporte 70% din motoarele outboard produse in China iar calitatea superioara a acestora a facut ca Parsun sa fie furnizorul oficial de motoare outboard pentru Shanghai 2010 World Expo.

 

Parsun produce motoare de la 2.5 pana la 40CP atat in 2 cat si in 4 timpi iar toate motoarele trec prin teste amanuntite inainte de a fi comercializate. Majoritatea producatorilor verifica motoarele prin selectie insa cand vine vorba de Parsun absolut toate motoarele sunt verificate la diferite turatii timp de o ora inainte de a fi vandute.

Pentru a satisface nevoile a cat mai multi posesori de barci, Parsun produce motoare  in 2 sau 4 timpi atat cu cizma lunga cat si cu cizma scurta, cu pornire electrica sau cu sfoara si cu comanda la maner sau comanda la distanta.

Toate motoarele Parsun vin cu 2 ani garantie si sunt foarte usor de intretinut. Foarte important este si faptul ca piesele de schimb pentru motoarele Parsun sunt disponibile la preturi foarte accesibilie ceea ce face ca intretinerea motorului pe termen lung sa nu fie o problema.

 

Descarca manual utilizare in RO